14.8.2011

Sinkkuelämää, uusia jaksoja ja 3. elokuva?!

Siis mitäääh? Sinkkuelämää-sarjasta on tulossa lisää uusia jaksoja! Ja vielä ehkä kolmaskin elokuva! En kyllä lämpene sille, että kolmannessa leffassa vanhan sinkkuelämää-nelikon korvaisi uudet naamat, ei tuu toimii... Huhujen mukaan Carrien rooli olisi menossa Elizabeth Olssenille, Samanthan rooli Blake Livelylle, Charlotten rooli Selena Gomezille ja Mirandan rooli Emma Robertsille.

Tässäkö uusi Sinkkuelämää-nelikko?


 Mitäs mieltä ootte näyttelijöiden vaihdosta, hyvä vai huono juttu?

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

En kyllä mene katsomaan jos tosiaan se leffa on tulossa eikä sinkku elämään vakio nelikko näyttele siinä. Ei se ole sitten enää sama asia :(

Anna ja Anniina kirjoitti...

Eihän Sinkkuelämää ole enää se sama vanha, läheskään, jos näyttelijät menevät vaihtoon! En varmasti seuraisi koko ohjelmaa enää :/ Varsinkin kun sarja sattuu olemaan yks mun suosikeista!

Anniina

Reetta // Rae -blogi kirjoitti...

Ihan voin kertoa että ei ole mikään houkutteleva idea.. Saattaa olla että menestys ei ole niin huikea kun alkuperäisessä.. En siis hirmuisesti lämpene.

Sofia kirjoitti...

Kaisa, Niinpä! Jos näyttelijät vaihtuu, niin sehän on ihan eri sarja sen jälkeen, ei se oo Sinkkuelämää enään.. :(

Anniina, Ymmärsin, että uusissa sarjoissa näyttelisi vielä se alkuperäinen Sinkkuelämää-nelikko, onneksi! :) Mutta sitten elokuvaan tulisi uudet näyttelijät... :(

Reetta, Veikkaan, että menestys laskisi kuin lehmän häntä.. En ymmärrä miten voivat edes suunnitella jotain näyttelijöiden vaihtoa!