31.8.2011

Day off

Tänään kävin kirjottamassa työsopparin, kävin kaupassa ostamassa herkkuja ja tulin takaisin kotiin löhöilemään. Kohta pitää jo mennä nukkumaan, sillä huomenna on aikainen aamu. Päälle pääsi tänään taas tuo bleiseri, mikä nähtiin eilenkin.

Bleiseri H&M // Mekko Terranova

Kello Kreikasta // Sulkakorvis Virosta
Kengät Kirppis //  Laukku Accent

Tiedättekö sen tunteen kun sovittaa jotain vaatekappaletta, mikä on lojunut kauan kaapin pohjalla käyttämättömänä, ja muistaa taas kuinka ihana se onkaan! Näin kävi tuon bleiserin kanssa. Kaapista löytyy muuten aivan samanlainen bleiseri, mutta harmaana. Pitää ottaa sekin käyttöön! :)

Huomenna nokka kohti Turkua! Lähtö klo 5.30, kuolen, sillä en ole aamuihmisiä. :D Ja nyt siis huomio kaikki turkulaiset tai Turun tuntevat! Mun pitäisi viihdyttää itseäni 8 tuntia jossain päin Turun keskustaa, yksikseni. En ole koskaa aiemmin käynyt Turussa, eli en siis tunne paikkaa yhtään. Haluaisin siis kysyä mitä mun siellä kannattais tehdä, onko siellä jotain nähtävää mitä mun kannattais käydä katsomassa? Hyviä shoppailuvinkkejä? Ja jos jollain on tiedossa joku mukava kahvila Turun keskustassa, tai hyvä ravintola, niin kertokaa ihmeessä! Ehdotuksia otetaan ilomielin vastaan! :)

Ei kommentteja: