18.9.2011

Can you see the heel?

Poikkesin tänään Spirit Storeen kun näin ikkunassa kyltin "kaikki korkokengät -20%". Ja ennen kuin menen asiaan, esitän teille kysymyksen; onko alla olevat kengät mielestänne korkokengät?

(Vaaleat läiskät kengissä by salamavalo)

Myyjä nimittäin sitkeästi väitti, etteivät nämä ole korkokengät, vaan nilkkurit. No jaa, mielestäni tuo kengän mukana roikkuva 12 sentin puupötkylä näyttäisi kummasti korolta... Vai olenko täysin väärässä? Mun näkemykseni mukaan kenkä on korkokenkä, jos siinä on korko. Nimikin sen sanoo. Ja jos nyt aletaan pilkkua viilaamaan, niin jos nämä nilkkurit eivät ole korkokengät, niin eivät ole ne "oikeat", klassisen malliset korkokengätkään korkokengät vaan avokkaat. HAH!

Ostin nuo, mutta en loppupeleissä saanut noista EPÄkorkokengistä sitä alennusta. Meninpä sitten ihan vittuillakseni toiseen Spirit Storen myymälään kysymään heidän mielipidettään ja siellä sanottiin, että kyllä noista olisi pitänyt saada se alennus. Niinpä. Eivät voineet korjata asiaa siellä, joten huomenna marssin viilaamaan sitä pilkkua sinne Itäkeskuksen myymälään, mistä nää ostinkin. Olenpas kauhean inhottava asiakas. :)

Ei kommentteja: