3.7.2011

Need a new phone

Nykyinen puhelimeni pysyy kasassa teipin voimalla, näyttö on hajalla ja siitä sojottaa epämääräisiä osia suuntaan ja toiseen. Kolmisen vuotta se on jo kestänyt, ja toimii edelleen kyllä moitteettomasti, mutta ulkoasu on vain kärsinyt. Haluaisin silti uuden puhelimen, olisi nimittäin kiva siirtyä tälle vuosisadalle ja hankkia vihdoin se ensimmäinen kosketusnäyttöinen puhelin!


Valkoinen iphone 4 olisi huippu. Hinta vaan kauhistuttaa. Löysin kuitenkin Tele Finlandilta loisto tarjouksen, sieltä saisi 24kk sopimuksella iphone 4:n hintaan 408€! Joko 17€ kuukaudessa tai kertamaksulla. Laittoi miettimään, että onkohan tässä nyt joku koira haudattuna, sillä tarjous vaikuttaa liian hyvältä ollakseen totta. Kaikkialla muualla hinta nimittäin pyörii 600-700€ paikkeilla.. Täytynee pistäytyä visiitillä Tele Finlandin liikkeessä!

2 kommenttia:

vivian kirjoitti...

Heippa !

Kaverini tilaisi juuri viime viikolla juuri tuon Tele Finlandin kautta tuon iPhone 4 ja tuon liittymän ja siinä ei kuulemma ole mitään koiraa haudattuna:) ja hän sai vielä sen 3 päivän sisällä tilauksesta;)

Sofia kirjoitti...

Vivian, mahtavaa! Tuo kuulostaa niin hyvältä, että pakko itsekin laittaa tilaus menemään! Kiitos Sulle, tieto tuli tarpeen! :)