15.7.2011

It's not in the calendar, so it's not exists

Oon elänyt heinäkuun tiedottomuudessa. Vanha kalenterini loppui kesäkuun viimeinen päivä ja uusi kalenterini alkaa vasta 18. päivä. Uskomattoman vaikeaa elää ilman kalenteria! Niin kuin joku entinen opettajani totesi; "se mitä ei ole kalenterissa, ei ole olemassa". Minä en siis ole. Vielä muutama päivä tätä tiedottomuutta...


Uus kalenterini on hankittu Kirjatorilta. Tällä kertaa kalenterin valinta ei ollut vaikeaa, sillä löysin kalenterin, jonka voi tuunata itse omannäköisekseen! Kalenterin etu- ja takapuolella on muovitasku mihin voi itse laittaa mieleisensä kuvan. Tämä passaa mulle! Kyllästyn aina niin nopeasti kalenteriini, mutta nyt ei oo sitä ongelmaa, koska nyt voi aina tuunata uuden kannen kun siltä tuntuu. :)


Laitoin nyt aluksi etukanteen tuollaisen muotilehdestä revityn sivun. On se hauska noinkin, mutta haluisin tuunata siihen jotain jännempää heti kun löydän siihen aikaa! Nyt suihkun kautta nukkumaan. Huomenna ollaan siskon kanssa menossa Lintsille pyörimään ja syömää hattaraa. Huomiseen! :)

2 kommenttia:

Jonna kirjoitti...

Hei täällä toinen kalenterin "orja" :D pakko olla tai muuten ei tiedä missä mennään!

Käyhän kurkistamassa blogini: http://foodelicacy.blogspot.com/
http://vonhare.blogspot.com/

Mukavaa päivää sulle!! :)

Sofia kirjoitti...

VonHare, orja onkin erittäin kuvaava sana! :D Käyn kurkkaamassa!