23.6.2011

Wellan sävyttävä tehohoito

Nappasin tossa yks päivä HairStoresta tämmöisen Wellan Lifetex Color Reflex Maskin mukaani. Kyseessä on siis ruskeille hiuksille tarkoitettu sävyttävä tehohoito. Tuote lupaa tehdä hiuksista silkkisen kiiltävät ja pehmeät. Säännöllinen käyttö antaa  intensiivistä kiiltoa sekä syventää hiusväriä. Sävyn luvataan pysyvän hiuksissa 1-3 shampoopesua.


Olen tyytyväinen hiusteni omaan väriin, mutta olen silti halunnut jo jonkin aikaa kokeilla jotain vähän erilaista. Värjäämiseen en halua lähteä, sillä en jaksaisi sitä  juurikasvurumpaa, lisäksi luonnonkiharat hiukseni ovat niin kuivuuteen taipuvat, että en uskoisi värjäämisen tekevän niille kovin hyvää.. Tämä sävyttävä tehohoito onkin juuri sopiva vaihtoehto, jos haluaa vain hieman muuttaa omaa hiusväriään

Kokeilin tuotetta eilen ensimmäistä kertaa. Tehohoitoa hierotaan pieni määrä kosteisiin hiuksiin ja annetaan vaikuttaa 5-10 minuuttia, toivotusta lopputuloksesta riippuen. Itse annoin vaikuttaa 10 min. Tykkäsin tuotteen koostumuksesta ja se tuoksui hyvälle. Tuloksena hiukseni olivat ihanan pehmeät ja kiiltävät, ja lisäksi tuote todellakin syvensi hiusteni väriä, aivan kuten oli luvannutkin! Olin aluksi hieman epäluuloinen siitä, näkyisikö hiusten värissä mitää eroa, mutta se todellakin toimi! Hiukseni tummenivat ja saivat kivan suklaisen sävyn. Tykkään!


Suosittelen kokeilemaan, jos kaipaatte pientä vivahdetta hiuksiinne! Loistava vaihtoehto värjäämiselle, jos haluaa vain hieman muuttaa omaa hiussävyään! :)

2 kommenttia:

Anna ja Anniina kirjoitti...

Ero on kyllä huomattava! :) Tosi kivannäköinen lopputulos :)

Anniina

Sofia kirjoitti...

Anniina, kiitos, itekki tykkään tosi paljon lopputuloksesta! :)