14.6.2011

Comeback

Täällä sitä taas ollaan, kolmen vuoden blogitaukoni on nyt virallisesti päättynyt! Onko täällä ketään, joka muistaisi nuoren tytön, joka kirjoitti aikoinaan blogia nimeltä Bubbly Pearl? Yllätyn erittäin positiivisesti, jos joku minut muistaa!




Blogimaailma on ehtinyt muuttua huimasti sitten vuoden 2008. Silloin moni piti blogia anonyymisti ja naamat blurrailtiin piiloon. Nykyään blogeissa ei piilotella lähes mitään, jopa ne uusimmat alusvaatteetkin esitellään julkisesti. Eikä siinä mitään, pidän itse tästä nykyisestä, avoimmemmasta tyylistä enemmän!

Itseasiaan, olen jo pitkään halunnut aloittaa bloggaamisen uudestaa ja tässä sitä nyt ollaan. Monesti on harmittanut, että lopetin bloggaamisen silloin aikoinaan, mutta silloin ei aikani, eikä kiinnostukseni bloggaamiseen vain ollut riittävää. Nyt olen täynnä uutta intoa! Jää kuitenkin nähtäväksi mitä tästä uudesta alusta tulee... ;) 



Tämä postaus on poikkeus, sillä jatkossa aion kirjoittaa vähemmän ja kertoa enemmän kuvilla! Kevyttä hömppää siis luvassa! :)

Ei kommentteja: